Hem  

logga in
Välkommen till anmälningssystemet

Så här anmäler du dig
För att logga in klicka på "logga in" till vänster. Om du inte har registrerat måste du göra det första gången.

VIKTIGT!

Om du ska anmäla fler än en ryttare måste du registrera varje ryttare för sig! Det går inte att logga in med en profil och anmäla olika ryttare!

När du är inloggad klickar du på "visa hästar" under din profil till vänster. Där lägger du upp den eller de hästar du vill kunna anmäla dig på, börja med att söka efter din häst.

Därefter klickar du på länken i menyn upptill på sidan. Du kommer då till en sida som innehåller all information om tävlingen.

Sedan klickar du på "Anmäl dig" för att komma till anmälningsformuläret. I anmälningsformuläret väljer du först häst och därefter de klasser du skall tävla i, samt de tillval du vill boka.

Du kan bara anmäla dig på en häst åt gången. Om du vill anmäla dig på fler än en häst, fyll i anmälningsformuläret en gång till.

Betalning
När din anmälan är godkänd får du ett e-mail (om du har registrerat en e-mailadress i systemet). Du behöver då logga in i systemet för att se din faktura. Klicka på visa anmälningar och därefter på Visa/skriv ut faktura.

Förklaring till länkar

Visa Hästar - visar vilka hästar du lagt in i systemet. Här kan du också lägga till hästar.

Visa anmälningar - där kan du gå in och se vad du anmält dina hästar till.

På Ändra adress och Byta lösenord gör du precis det som står: uppdaterar dina adressuppgifter samt byter ditt lösenord om du vill det.